Σκιουράκια στο δάσος (1)

Πέρασε πολύς καιρός χωρίς νέα μας. Περισσότερο από δύο μήνες... Στη γλώσσα των μεγάλων θα δικαιολογούσαμε την απουσία μας με τη φράση: "Για λόγους ανωτέρας βίας."

Στον κόσμο των μικρών αυτή η απουσία δεν έχει σημασία. Για τα Πρωτάκια το μόνο σημαντικό είναι η αληθινή ζωή και η αληθινή δράση. Κι αν επανερχόμαστε σήμερα στο μπλογκ είναι ακριβώς γι' αυτό, γιατί σήμερα είχαμε μια μέρα γεμάτη δράση. Και τι δράση!!! Σκιουρίστικη!!! Δε μας πιστεύετε; Λοιπόν, θα αφήσουμε να μιλήσουν οι φωτογραφίες:


27 Μαΐου 2009. Ώρα 10.40 το πρωί... Παίρνουμε το πρωινό μας κάτω από τα πεύκα. Αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο και τα σπίτια μας. Κάπου προς Μαλακάσα...


Ώρα 11.00. Χορτάτοι και ορεξάτοι για περιπέτεια!!!


Παίρνουμε τις πρώτες οδηγίες... Θα λέγαμε προς ναυτιλομένους αλλά ούτε τους ναυτιλόμενους γνωρίζουμε ούτε κι εσείς θα δείτε τριγύρω μας καμία θάλασσα!


Οι συζητήσεις παίρνουν και δίνουν... Ένα πουλάκι στο πρώτο πεύκο δεξιά, κλαδάκι τρίτο από κάτω, ορκίζεται πως άκουσε μερικούς να λένε πως θέλουν να μείνουν για πάντα εδώ!!! Για να μείνει όμως κάποιος στο δάσος χρειάζεται γνώσεις και ... εξοπλισμό κατάλληλο! Ώρα να αποκτήσουμε κι εμείς τα δικά μας εφόδια:


Εφόδια για αλεπούδες, λύκους, αετούς και σκίουρους! Αααα! Μα εμείς μέχρι σήμερα ήμασταν Καρχαρίες, Λιοντάρια, Κοχύλια, Αστερίες, Τίγρεις και Αρκουδάκια!!! Στην τάξη μας όμως. Αυτές είναι οι ομάδες της τάξης. Εδώ όμως είμαστε στο δάσος και πρέπει να προσαρμοστούμε στους δικούς του κανόνες. Και μια και είπαμε κανόνες, ώρα να τους δούμε πιο αναλυτικά:


Μπορείτε να κάνετε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε αναλυτικά όλους τους κανονισμούς! Ή μπορείτε και να μας ξαναφέρετε στο πάρκο για να τους διαβάσουμε παρέα...


Η ώρα είναι 11.10 και εμείς περιμένουμε υπομονετικά τη σειρά μας. Πρέπει όλοι να φορέσουμε ειδικές ζώνες ασφαλείας. Χωρίς ζώνες δεν επιτρέπεται να πάρουμε μέρος στις δραστηριότητες.


Ποπό! 11.30 και ακόμη περιμένουμε στην ουρά... Ε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, έτσι δε λέει μια παλιά παροιμία;


Επιτέλους! Έφτασε και η δική μας σειρά. Η ώρα κοντεύει 12, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!


Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και καμαρώνουμε που φοράμε εξοπλισμό ορειβάτη! Ποιος ξέρει, ίσως κάποιοι από μας να συνεχίσουν το σπορ και όταν μεγαλώσουν. Όπως και να έχει όμως η σημερινή εμπειρία θα μείνει ανεξίτηλη σε όλους μας!12 ακριβώς! Η μεγάλη ώρα έφτασε! Εξοπλισμένοι όλοι σαν Σκιουράκια ετοιμαζόμαστε να "πετάξουμε" από δέντρο σε δέντρο. Μαζί μας και η εκπαιδεύτρια του πάρκου που θα μας βοηθήσει σε κάθε μας δυσκολία...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "Σκιουράκια στο δάσος (2)"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ωρολόγιο Πρόγραμμα


Συνεργασία με τους γονείς: Την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα και ώρα 13.30